WordPress iOS-app krijgt pushnotificaties

De iOS-app van Wordpress kan voortaan pushnotificaties versturen. Zo blijf je op de hoogte van wat er op je blog gebeurt.

WordpressDe iOS-app van blogplatform WordPress heeft een update gekregen, die het mogelijk maakt om pushnotificaties van je blog te ontvangen. De notificaties werken voor alle blogs die op WordPress.com worden gehost. Heb je een WordPress-site op een eigen domein staan, dan heb je de Jetpack-plugin nodig. De update brengt ook andere verbeteringen, waaronder de mogelijkheid om op reacties te reageren en deze te modereren vanaf één pagina. De app is daarnaast voorzien van de gebruikelijke stabiliteitsverbeteringen.

Staat je blog op WordPress.com, dan geeft de app ook meldingen bij likes, reblogs en nieuwe volgers. Statistieken en badges worden ook gepusht. Je kunt per blog aangeven of je pushnotificaties wil ontvangen. Heb je de app opgestart, dan krijg je alsnog de meldingen in beeld te zien. Zo weet je of er belangrijke dingen gebeuren terwijl je bijvoorbeeld een artikel zit te schrijven.

De WordPress-app is sinds een update in augustus 2012 een stuk sneller. Ook kreeg de app toen een nieuw uiterlijk, waardoor hij er een stuk moderner uitziet. Latere updates bevatten vooral kleine tweaks en wijzigingen. Zo ondersteunt de app sinds december 2012 geluidseffecten.

Downloaden: WordPress (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2013, 10:50
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp wordpress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.