My Vodafone geoptimaliseerd voor iPad

iOS-applicatie My Vodafone is geoptimaliseerd voor de iPad. In My Vodafone kun je o.a. tegoed, verbruik en contractinformatie bekijken.

My Vodafone iconVodafone’s iOS-applicatie My Vodafone heeft een update ontvangen, waardoor de app voortaan optimaal gebruikmaakt van de resolutie van de iPad. Ook is het mogelijk om meerdere accounts vanaf je iPad aan te maken en worden breedband-abonnementen getoond. My Vodafone maakt het mogelijk voor abonnees en prepaidklanten bij Vodafone om dataverbruik, tegoed, rekeningoverzichten en contractinformatie te bekijken.

De iPad-versie van My Vodafone voegt niet enkel een grotere variant op de iPhone-app toe. De app maakt gebruik van meerdere panelen, waardoor er zonodig meer of minder informatie getoond kan worden.

My Vodafone zal vooral handig zijn op iPads met een mobiel data-abonnement bij Vodafone. De app biedt ook toegang tot Vodafone’s helpdesk en laat je zonodig prepaidtegoed opwaarderen. Zakelijke abonnementen worden echter nog steeds niet door My Vodafone ondersteund. In de update-informatie belooft Vodafone dat een latere versie van de app deze ondersteuning wel zal toevoegen.

Downloaden: My Vodafone (gratis, universeel, iOS 5.0+)

My Vodafone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2013, 10:42
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.