Where’s My Water bundelt gratis levels, 20 nieuwe levels voor Cranky

Een update voor Where's My Water bundelt de beste levels uit de gratis versie van de game. Ook zijn er 20 nieuwe levels voor Cranky's Story, een sub-verhaal binnen Where's My Water.

The Lost LevelsHet iPhone-spel Where’s My Water heeft een update gekregen, waarin de beste levels uit de gratis versie in een nieuwe categorie zijn gebundeld. Deze levels hoef je niet vrij te spelen, waardoor je er direct mee aan de slag kunt. De update bevat ook 20 nieuwe levels voor Cranky’s Story, die het verhaal van Swampy’s tegenhanger moeten afsluiten. Heb je Cranky’s Story eerder gekocht, dan zijn deze levels gratis te downloaden.

The Lost Levels bevat volgens Disney de beste puzzels uit de gratis versie van het spel. Deze levels zaten niet in de betaalde versie van Where’s My Water en werden toegevoegd tijdens de kerstdagen en Valentijnsdag. Thema’s die je in de levels ook subtiel ziet terugkomen: zo los je het eerste Valentijnslevel op door een hart te tekenen.

Cranky’s Story is een in-app aankoop binnen Where’s My Water, waarmee je een extra levelpakket tot je beschikking krijgt. Hierin worden de rollen omgedraaid, omdat je een krokodil helpt die juist paars water wil verzamelen. Iedereen die Cranky’s Story eerder heeft gekocht kan de 20 nieuwe levels gratis spelen na de update.

Downloaden: Where’s My Water (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2012, 13:20
Categorie Games
Onderwerp where's my water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.