What’s In My Ears: wat ben je aan het luisteren?

What's In My Ears is een app waarmee je aan anderen kunt doorgeven wat je aan het luisteren bent via Twitter en Facebook. De app neemt ook de sterrenwaardering van je muziek over.

whats in my earsMet iPhone-apps kunnen allerlei zaken delen, van persoonlijke mijmeringen tot foto’s of je huidige locatie. Wat echter niet kan, is vanuit de iPod-applicatie anderen te laten weten dat je een geweldige nieuwe artiest of een fantastisch nummer hebt ontdekt. Met What’s In My Ears kan dat wel: deze app geeft je de mogelijkheid om de informatie te delen via Facebook of Twitter. WIMR is gemaakt door Arti Teknoloji en heeft maar één doel: met anderen delen waar je op dit moment naar aan het luisteren bent. Dit kan zelfs automatisch: telkens wanneer je begint met het beluisteren van een nieuwe nummer wordt dit getweet of op Facebook geplaatst (het is de vraag of je dit wilt). WIMR werkt met een tekstsjabloon, waarbij je kunt aangeven of de artiestennaam, nummer en album genoemd moeten worden.

De app kan ook meteen je waardering voor een nummer doorgeven. Dit is de sterrenwaardering die je in iTunes hebt ingevoerd en het levert een extra tekstregel in je bericht op. Vijf sterren leidt de tekst “I love it” en bij één ster komt er “I hate it” bij te staan. Qua functionaliteit is de app beperkt, want het bedienen van de muziek doe je in de meeste gevallen nog steeds via de iPod-app.

Downloaden: What’s In My Ears (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2011, 22:05
Categorie Muziek
Onderwerpen game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.