PopCap geeft korting op games en doneert aan Japan

PopCap heeft besloten al hun iPhone- en iPad-games dit weekend af te prijzen met kortingen tot 70%. De opbrengst van zaterdag en zondag zullen ze doneren aan het internationale Rode Kruis, waar het zal worden gebruikt voor hulpactiviteiten in Japan. Bij de iPhone-games heb je de keuze uit 6 games: Bejeweled 2 + Blitz, Bookworm, […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

popcap japanPopCap heeft besloten al hun iPhone- en iPad-games dit weekend af te prijzen met kortingen tot 70%. De opbrengst van zaterdag en zondag zullen ze doneren aan het internationale Rode Kruis, waar het zal worden gebruikt voor hulpactiviteiten in Japan. Bij de iPhone-games heb je de keuze uit 6 games: Bejeweled 2 + Blitz, Bookworm, Peggle, Chuzzle, Plants vs Zombies en Escape Rosecliff Island. De laatstgenoemde game is het minst en daarom een mooie kans om Escape Rosecliff Island eens te leren kennen. Bij de meeste games is er sprake van een korting van 70% (van €2,39 naar €0,79).

escape rosecliff islandBij Escape Rosecliff Island HD gaat het erom de aanwijzingen te ontdekken om een eiland te kunnen verlaten. Door een scheepsramp ben je terechtgekomen op een mysterieus privé-eiland. Je moet in deze hidden object-game proberen om de weg naar huis te vinden, aan de hand van minipuzzels. Er zijn 25 scenes op het eiland, waaronder een boothuis en grot, waar 2.100 verborgen objecten te vinden zijn. Onderweg kun je bonussen vrijspelen en hints vinden.

Downloaden: Escape Rosecliff Island (€0,79 – was €2,39)

plants vs zombiesPlants vs Zombies HD is een bekende tower defense-game, waarbij je een huis moet verdedigen tegen zombies. Je kunt ze tegenhouden met 49 planten, die de zombies in verwarring brengen, vertragen of anderszins tegenhouden. Er zitten 50 levels in de Adventure mode, die zich in verschillende omstandigheden afspelen: overdag, ‘s nachts, in de mist, in een zwembad of op het dak. Je kunt ook een enkel level nog eens spelen in de Quick Play Mode. Je hebt ook nog de uitdagende Survival Mode tot je beschikking en daarnaast nog eens 18 minigames die je kunt unlocken. Omdat er 26 verschillende zombies zijn blijft de game gevarieerd. Scores en achievements kun je met anderen vergelijken via Game Center. De game heeft 431 waarderingen in de App Store, waarvan bijna allemaal 5 sterren, dus dit is gegarandeerd geen miskoop.

Downloaden: Plants vs Zombies (€0,79)

bejeweledBejeweled 2 + Blitz is een game die op vrijwel elk platform is uitgekomen en vaak is gekopieerd. In Bejeweled moet je edelstenen van dezelfde kleur bij elkaar brengen, zodat ze van het speelbord verdwijnen. Je moet zo snel mogelijk combinaties maken, voordat de levensbalk op raakt. Ook kun je tegen vrienden op Facebook spelen, waarbij je moet proberen om in 60 seconden zoveel mogelijk punten te scoren. Door meerdere combo’s te maken verdien je extra punten. De Blitz-versie heeft allerlei extra speelopties. Bejeweled is al door miljoenen mensen wereldwijd gespeeld en is in deze iPhone-variant geoptimaliseerd voor het touchscreen.

Downloaden: Bejeweled 2 + Blitz (€0,79)

Ook in de aanbieding:

  • Bookworm (van €2,39 voor €0,79)
  • Chuzzle (van €2,39 voor €0,79)
  • Peggle (van €2,39 voor €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2011, 23:11
Categorie Games
Onderwerpen bejeweled, plants vs zombies, popcap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.