WensApp: maak een verlanglijstje op je iPhone

WensApp is een nieuwe app van MoneYou waarmee je een verlanglijstje kunt maken. Leg vast welke cadeaus je wilt hebben en de app kan uitrekenen hoe lang je moet sparen als je het niet cadeau krijgt.

wensapp iphoneAls je bijna jarig bent, krijg je steevast de vraag: “Wat wil je hebben?” In de loop van het jaar heb je al allerlei dingen verzonnen, maar als het erop aankomt heb je je lijstje niet paraat. De WensApp moet dit oplossen. In deze app maak je een overzicht van cadeaus die je ooit nog eens zou willen hebben. Je kunt foto’s maken van je wensen en ze met anderen delen via e-mail, Facebook, Hyves of Twitter.

Je kunt er ook een lijstje maken van dingen waar je zelf voor spaart, want deze app is gesponsord door een financiële aanbieder (MoneYou). Heb je wensen die iets meer geld vereisen, zoals een scooter, een sportwagen of een wereldreis, dan kun je in de app zien hoe lang je moet sparen om je droom te realiseren. De app is Nederlandstalig en laat ook zien hoeveel cadeau-ideeën je al verzameld hebt en hoeveel geld al die cadeaus bij elkaar gaan kosten.

Downloaden: WensApp (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2011, 9:53
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen cadeau, money, verjaardag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.