Vind cocktails met de Absolut Drinkspiration iPhone-applicatie

Absolut heeft een iPhone-applicatie, Drinkspiration uitgebracht, waarmee je aan de hand van verschillende factoren de best passende cocktail kunt vinden.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Drinkspiration Absolut vodka iPhoneAbsolut heeft Drinkspiration voor de iPhone gelanceerd, een applicatie waarmee je cocktailrecepten kunt opzoeken. Iedereen is wel eens in een bar/discotheek, waar je cocktails kunt bestellen. Natuurlijk wil jij je vrienden laten zien dat je een cocktailkenner je bent en Absolut speelt daar handig op in. Ze brengen de drankbeleving dichterbij op de iPhone.

De applicatie stelt je in staat om aan de hand van verschillende factoren jouw unieke cocktail te krijgen. Zo kun je hem makkelijk bestellen als je de naam van je favoriete cocktail weer eens kwijt bent, of als de ober even niet weet waaruit de cocktail bestaat.

Drinkspiration zal rekening houden met factoren als je humeur, tijd van de dag, likeurtype, drankkleur, glassoort, geluidsvolume en nog veel meer. Aan de hand van GPS en sociale mediadiensten stelt de applicatie je in staat om cocktails te bekijken van over de hele wereld. Delen naar Twitter en Facebook behoort tot de mogelijkheden. De applicatie is wel geclassificeerd als 17+.

Info: Absolute Drinkspiration

  • Ontwikkelaar: V. en S. Absolut Spirits
  • Applicatie: Drinkspiration
  • Te koop via: App Store
  • Prijs: gratis
  • Releasedatum: 28 juni 2009
  • Bestandsgrootte: 9,1 MB

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2014, 14:07
Categorie Lifestyle
Onderwerp alcohol

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.