Vervolg detectivespel Nick Chase op de iPad uitgebracht

Detective Nick Chase is terug op de iPad met het volgende avonturenspel Nick Chase & the Deadly Diamond HD. Chase gaat erin op zoek naar een dodelijke diamant en de vloek die erop rust.

Nick Chase deadly diamond iPad gameNick Chase & the Deadly Diamond HD luidt het vervolg op het detectivespel dat eind november vorig jaar werd uitgebracht. Amper een jaar later staat Nick Chase voor een nieuw raadsel. Er is een pakketje afgeleverd bij zijn favoriete bar, met daarin een eeuwenoude artefact. Zo ontstaat de jacht naar de vloek van een dodelijke diamant. The Deadly Diamond heeft net als de voorganger de stijl van een stripboek en zit vol met het zoeken van objecten en oplossen van puzzels.

De uitgever van het spel, Big Fish Games, is een grote speler in de zogenaamde ‘hidden object games’. Net als hun voorgaande spellen in dit genre is ook Nick Chase 2 gratis te downloaden, maar moet in het spel de portemonnee worden getrokken om het volledige avontuur vrij te spelen. Volgens de makers wordt dat volledige spel momenteel ter introductie tegen 50 procent korting voor 3,99 euro aangeboden. Het is nog niet bekend wanner die actie ten einde is.

Hieronder staat een trailer van de pc-versie van Nick Chase & the Deadly Diamond, die al een jaar uit is.

Downloaden: Nick Chase & the Deadly Diamond HD (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2011, 20:26
Categorie Games
Onderwerpen game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.