Veronica Magazine brengt nieuwe televisiegids voor de iPad uit

Het televisieblad Veronica Magazine heeft een nieuwe tv-gids voor de iPad ontwikkeld. Hierin zie je in één oogopslag alles op tv. Link je de app aan Facebook, dan kun je jouw mening over programma's delen en zien waar je vrienden naar kijken.

Veronica icoonHet bekende televisiemagazine Veronica biedt vanaf vandaag een nieuwe tv-gids voor de iPad aan. Veronica Magazine TV App HD laat je na het opstarten in één keer in een tijdlijn zien wat er op die dag precies op televisie is. Door je Facebook-account aan de app te koppelen kun je via het sociale netwerk aangeven wat je van een programma vindt en wanneer je iets aan het kijken bent. Gebruiken je vrienden de app, dan zien zij waar je naar kijkt.

TV App HD maakt gebruik van een overzicht dat digitale televisiekijkers waarschijnlijk zullen herkennen: in een lijst staan de bekendste televiezenders, met van links naar rechts een tijdlijn. Je kunt zelf aanpassen welke zenders er in de lijst voorkomen vanuit het Profiel-tabblad. Een knop linksboven laat je springen naar het overzicht van vandaag, morgen of overmorgen.

Tap je op een programma in het overzicht, dan krijg je in een uitschuifpaneel meer informatie te zien. Met twee ronde knoppen geef je jouw mening of stel je een wekker in die je 10 minuten voor aanvang herinnert dat je programma bijna begint. Heb je Facebook gekoppeld aan de app, dan kun je aan vrienden laten weten wat je gaat kijken. Een gewone Deel-knop laat je een programma gewoon op je Facebook-timeline zetten. Heb je een film geselecteerd binnen de app, dan krijg je direct te zien hoeveel sterren hij kreeg in een eerdere recensie in Veronica Magazine. Een druk op een pijltje laat je vervolgens deze recensie lezen.

Gebruiken je vrienden de iPad-app ook, dan krijg je te zien naar welke programma’s zij kijken. Het zou ook mogelijk moeten zijn om de voorkeuren van je vrienden in de app te zien, maar wegens aangepaste privacyinstellingen is dit niet meer mogelijk. De ontwikkelaar hoopt dit probleem binnen twee weken te hebben opgelost.

Downloaden: Veronica Magazine TV App HD (gratis)

Veronica screenshot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2012, 15:38
Categorie Amusement
Onderwerpen applijst, gids, televisie, veronica

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.