Update WordPress voor iOS voegt geluidseffecten toe

De iOS-applicatie van Wordpress heeft een update gekregen, die een aantal geluidseffecten toevoegt. Ook werkt de app beter op de iPad mini.

WordpressDe WordPress-applicatie voor iOS heeft een kleine update gekregen, waarin een aantal veranderingen en verbeteringen te vinden zijn. De meest voorname verandering is de toevoeging van geluidseffecten: bij bijvoorbeeld het navigeren door de app of het verversen van pagina’s hoor je nu bepaalde geluiden. De app moet nu ook beter werken op de iPad mini. Wat dat precies inhoudt is niet duidelijk: qua interface lijkt er namelijk niets aan de vernieuwde app veranderd. Wellicht is de applicatie achter de schermen geoptimaliseerd, waardoor je minder last hebt van mogelijke vastlopers. De update heeft ook meerdere bugs opgelost.


Bovendien voegt de WordPress-update ondersteuning voor ‘self-signed certificates’ toe, waardoor het gebruik van certificaten op een blog vanuit de app makkelijker wordt. Op het officiële iOS-blog van WordPress staat vermeld dat een toekomstige update een nieuw notificatiesysteem zal introduceren. Verder zou deze volgende versie van de app moeten werken met Jetpack-gebruikende WordPress-blogs.

In augustus kreeg WordPress nog een forse update, waarin het uiterlijk van de applicatie volledig werd vernieuwd. Hierdoor staan onder andere de menuknoppen in een schuifpaneel aan de linkerzijde, net zoals in bijvoorbeeld de Facebook-applicatie.

Downloaden: WordPress (gratis, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.