Golf Battle 3D met korting te downloaden

Golf Battle 3D is een game waarbij je kunt golfen met 27 karakters op vier verschillende banen. Je kunt ook online tegen anderen spelen. Deze game is met korting te downloaden.

golf battle 3dGolf Battle 3D is een universele app voor iPhone en iPad, waarmee je online kunt golfen tegen vrienden over de hele wereld. Omdat de app nog maar pas in de App Store is verschenen geeft de ontwikkelaar een korting van 66% op de normale prijs. Je hebt tot eind deze week om met korting te downloaden. In deze game heb je vier levels, met volledige 3D-omgevingen waarbij ook lucht, lichtval en watereffecten zo realistisch mogelijk zijn weergegeven, tot in het kleinste detail. Je gebruikt het touchscreen om een swing te maken en daarna de gyroscoop om de bal in de juiste richting te sturen.

Het gaat om een netwerkgame die op meerdere platformen beschikbaar is. Het maakt dus niet uit of je tegenstanders iPhone, iPad, Android, Symbian, Windows Phone 7 of Samsung Bada gebruiken.

3d golf battleJe gaat de strijd aan op vier verschillende banen, op vier verschillende continenten. Aanvankelijk zijn slechts twee banen beschikbaar; de andere twee kun je unlocken. Bij de spelfiguren kun je kiezen uit 27 karakters, waaronder de Schot Anger. Tijdens het spelen verdien je gouden munten, die je kunt gebruiken om je avatar of je golfspullen te upgraden. Een trailer zie je hieronder.

Downloaden: Golf Battle 3D (tijdelijk €0,79, normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2011, 20:08
Categorie Games
Onderwerpen game, golf, ipad, korting, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.