Tripwolf biedt in app-reisgidsen tijdelijk gratis aan

Tripwolf biedt de in app-reisgidsen van 3,99 euro tijdelijk gratis aan. Er zijn tientallen gidsen van steden, regio's en landen beschikbaar, die ook offline te raadplegen zijn.

tripwolfTripwolf is een persoonlijke reisgids met offline plattegronden. Met één app heb je tientallen reisgidsen tot je beschikking, die je via in app-aankopen toevoegt. Wil je je in een vreemde stad eerst wat oriënteren, dan draai je de iPhone naar landschapsweergave, zodat er een augmented reality-weergave in beeld verschijnt. De app geeft de afstand aan en in welke richting je moet lopen naar een bezienswaardigheid. Je hebt hiervoor wel een iPhone met kompas nodig (dus een iPhone 3GS of 4). Momenteel zijn de losse reisgidsen gratis te downloaden. Je vindt ze als in app-aankoop in Tripwolf en bespaart daarmee €3,99 per gids.

Elke gids bevat kaarten, bezienswaardigheden en uitgaanstips, afkomstig uit de Marco Polo- en Footprint-reisgidsen. Dit wordt aangevuld met een augmented reality-functie waarmee je in de omgeving kunt rondkijken. De app laat zien waar je op de kaart staat en welke bezienswaardigheden in de buurt zijn.

tripwolf-iphone

Bij elke gids krijg je gratis toekomstige updates. Je kunt in de app ook stemmen, reviews schrijven en foto’s uploaden. Bij het downloaden zijn er drie opties, afhankelijk van de hoeveelheid dataverkeer die je wilt verbruiken: alleen tekst, tekst met offline kaart of de complete gids met tekst, offline kaart en foto’s. Populaire gidsen in deze app zijn die van Barcelona, Parijs, New York, Wenen, Berlijn, Rome, Londen, Italië en Madrid.

Downloaden: Tripwolf (gratis)

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2011, 13:52
Categorie Reizen
Onderwerpen gratis, reisgids, tripwolf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.