Nieuwe Nederlandse weerapplicatie Weer voor de iPhone gelanceerd

Weer is een nieuwe Nederlandse app waarmee je het weerbericht op je iPhone kunt bekijken. Deze gratis app toont gedetailleerde informatie per weerstation, afkomstig van officiële KNMI-informatie.

weer iconIn de App Store is vandaag een nieuwe Nederlandse weerapplicatie gelanceerd. Deze app bevat net als langer bestaande app Weerbericht (€0,79) de officiële gegevens van het KNMI, maar met een paar belangrijke pluspunten. De app is gratis, bevat informatie over alle Nederlandse weerstations en toont afbeeldingen die zijn afgestemd op het Retina Display. Je krijgt bij elk weerstation zeer gedetailleerde informatie te zien, zoals windrichting, windstoten, relatieve vochtigheid, temperatuur en zicht in heel Nederland.

De app geeft je ook inzicht in de ontwikkeling van regenbuien: je ziet bijvoorbeeld hoeveel minuten geleden er regen is gevallen en hoeveel millimeter het betrof. Ook zit er een buienradarkaartje in de app, om te zien hoe de regenbuien over Nederland trekken. Via @weerapp op Twitter kun je het laatste nieuws over de app volgen of vragen stellen aan de ontwikkelaar.

Downloaden: Weer (gratis)

weer-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2011, 14:52
Categorie Het weer
Onderwerp weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.