Trijntje: officiële muziek-app van Trijntje Oosterhuis op iPhone

Trijntje Oosterhuis heeft haar eigen applicatie voor de iPhone en iPod touch gekregen. In de applicatie hoor je het oude Total Touch-werk van Trijntje, maar ook haar nieuwe jazz- en soul- nummers.

Trijntje Oosterhuis iPhone iPod touch appDe zangeres Trijntje Oosterhuis heeft een eigen muziekapplicatie gekregen op de iPhone. In de app worden samples van verschillende nummers uit allerlei jaren ten gehore gebracht en kun je het laatste nieuws, de agenda, biografie, discografie, foto’s en video’s omtrent de zangeres zien. In de Muziek-sectie kunnen voorbeelden van alle nummers worden geluisterd en er is een vooralsnog lege fan corner waar fans reacties kunnen achterlaten.

Het is de tweede keer in de week dat we Marco Borsato horen in een nieuwe app voor de iPhone. Trijntje Oosterhuis hoofdmenuDe zanger kreeg eerder deze week zijn eigen officiële applicatie en is nu te horen in het sample van het duet Wereld Zonder Jou dat hij met Trijntje Oosterhuis opnam. De oudere muziek (vanaf de jaren negentig) van Trijntje en haar formatie Total Touch is verzameld op het album We’ve Only Just Begun en is in de app ook te beluisteren.

Voor het achterlaten van een reactie in de fan corner dien je in te loggen met je Facebook- of Twitterprofiel. Een sectie met links naar Trijntje op Facebook, het Blue Note-label en de officiële website van de zangeres en haar management maken de applicatie af.

Downloaden: Trijntje (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2011, 13:22
Categorieën Muziek, Nederlandse apps
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.