So Chic Majong: stijlvol Mahjong spelen op je iPad

So Chic Mahjong is een nieuwe mahjong-app voor de iPad en iPhone. Met deze app kun je meerdere lay-outs spelen, met oneindig veel tijd of in een race tegen de klok. Sterkste punt van So Chic Mahjong is dat de app er smaakvol uit ziet.

so-chic-mahjongSo Chic Mahjong is een nieuwe Mahjong-game die er opvallend mooi uit ziet. De game is universeel en dus ook op de iPhone te spelen. Maar op de iPad komen de speelstenen het best tot hun recht. Er zijn 60 verschillende lay-outs, die je moet unlocken terwijl je speelt, al geeft de app weinig aanwijzingen hoe dit werkt. Je kunt de game prima in je eentje doen, of spelen in een race tegen de klok.

Dat laatste maakt het extra spannend, omdat je een bepaalde lay-out meermaals kunt spelen, waarbij je steeds iets sneller probeert te zijn. Voor wie Mahjong niet kent: bij dit oosterse bordspel moet je proberen om steeds twee dezelfde stenen van het speelbord te ruimen. Sommige stenen zijn bedekt en kunnen pas weggehaald worden als ze vrij liggen. Je mag alleen een steen aantikken, als deze bovenop ligt of wanneer er aan de linker- of rechterkant ruimte vrij is. So Chic Mahjong is voorzien van reclamebanners onderin het scherm.

Downloaden: So Chic Mahjong (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2011, 11:46
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.