Lifelike Cards HD: wenskaarten versturen vanaf de iPad

Lifelike Cards is een app waarmee je wenskaarten naar anderen kunt versturen via e-mail. De app haalt foto's van Flickr en zet ze om in een mooie digitale kaart met opschrift aan de achterkant.

lifelike cards ipadDe app Lifelike Cards HD is vandaag voor half geld te krijgen, omdat het St. Patricks Day is. Maar of je de Ierse feestdag nu wel of niet viert, de app is handig als je vrienden graag een digitaal kaartje stuurt. Je kunt met deze app Flickr-foto’s als digitale wenskaart versturen. Het mooie is echter de interface die de ontwikkelaar heeft gekozen: een realistisch uitziend kaartenrek, dat ronddraait wanneer je met je vinger eroverheen veegt.

Je hoort zelfs een piepend geluid als het rek ronddraait. Elke kant van het rek toont maximaal 20 foto’s, afkomstig van Flickr. Speciaal voor St. Patrick’s Day hebben ze nieuwe kaarten toegevoegd met groene thema’s en klavertje vier-foto’s, maar je kunt de app natuurlijk ook gewoon installeren omdat je iemand beterschap of een fijne verjaardag wilt wensen. Tap je op een kaart, dan wordt deze uit het rek gepakt en schermvullend getoond. Je kunt de kaart daarna als ansichtkaart (enkel) of wenskaart (dubbel) versturen of als achtergrond instellen voor je iPad-homescreen.

lifelike ipadDe achterkant van de kaart bevat opties om handschrift, kaartkleur, ornamenten en lettergrootte te kiezen. Je voegt een persoonlijke boodschap toe en stuur de kaart daarna naar een e-mailadres of naar een van de contacten uit je adresboek.

Bij introductie kostte deze app €3,99 maar je kunt de app nu tijdelijk downloaden voor €0,79. Er zitten duizenden foto’s in, met 100 voorgedefinieerde bestemmingen en meer dan 20 thema’s zoals huisdieren, feestdagen, seizoenen en bloemen. Je kunt met deze app géén gedrukte kaarten laten maken.

Lifelike Cards HD (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2011, 20:48
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.