Tap-Dictionary: altijd een woordenboek in de iPad-browser

Tap-Dictionary is een woordenboek die je vanuit de Safari-browser kunt gebruiken. Door te tappen op een woord, kun je de betekenis opzoeken in het Engels, Nederlands en andere talen.

tap-dictionaryTap-Dictionary is een app die regelmatig in prijs wisselt tussen €7,99 en gratis. Zo’n driemaal per maand verlaagt de ontwikkelaar de prijs en momenteel is het weer zover. Tap-Dictionary kan handig zijn als je vaak moeilijke woorden tegenkomt waar je meer over wilt weten. Je tapt dan op het vreemde woord en krijgt een uitleg te zien. De app maakt daarbij gebruik van de Safari-browser en zoekt de definities op internet op. Je kunt gebruik maken van de geïntegreerde browser van Tap-Dictionary, maar het is ook mogelijk om de functies vanuit Safari te gebruiken. Je moet dan wel even de (Engelstalige) instructie volgen om een bookmarklet voor Safari te installeren – iets wat niet iedereen makkelijk lukt, als je de reviews in de App Store leest.

Tap-Dictionary ondersteunt meerdere talen, waaronder Nederlands. Mocht je de kortingsactie van deze app mislopen: over twee weken is de app vast weer gratis. Al sinds augustus 2011 wordt de app om de paar weken afgeprijsd.

Downloaden: Tap-Dictionary (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2012, 13:45
Categorie Naslagwerken
Onderwerp woordenboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.