Suske en Wiske op de iPad verschenen

Suske en Wiske zijn voortaan op de iPad te lezen. De striphelden hebben een luisterstrip gekregen, voorzien van audio.

suske wiske iconSuske en Wiske zijn voortaan op de iPad te lezen. Nummer 311 (‘De stuivende stad’) van de populaire strip is als applicatie beschikbaar in de App Store. Het gaat om meer dan alleen een stripboek, maar om een luisterstrip die op de iPhone, iPod touch en iPad te bekijken en te beluisteren is. Afhankelijk van het toestel kun je de strip paginagroot, in twee stroken of als één langgerekte strook lezen. De combinatie van beeld en geluid is daarbij uniek. Standaard Uitgeverij biedt de applicatie een week lang gratis aan. Vanaf 15 december zul je moeten betalen: €3,99 voor de iPhone/iPod touch-versie en €4,99 voor de iPad-versie.


Er is trouwens sprake van een jubileum, want op 19 december zal het 65 jaar geleden zijn dat Suske zijn boezemvriendin Wiske naar Vlaanderen is gevolgd om samen lief en leed te delen. De avonturen van beide striphelden zijn te lezen en te beluisteren. Let bij het downloaden op, dat het even kan duren: de HD-versie voor de iPad is bijna 500MB groot.

suske en wiske

In ‘De stuivende stad’ zijn de Zwarte Madam en haar kwellende vrienden Kludde en Lange Wapper op oorlogspad. Sus Antigoon heeft de toverkracht van madam afgenomen en daarom zint het ongezellige trio op wraak. Dit keer hebben ze het gemunt op Antwerpen. Met een schijnbaar onschuldige steen en een magisch brouwseltje zorgen de boosdoeners voor een spectaculaire stunt, die de stad in haar voortbestaan bedreigt. Als dan tot overmaat van ramp Lambik de zijde kiest van de kwelgeesten, is het einde helemaal zoek!

Downloaden:

Dank aan diverse tipgevers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 december 2010 om 12:05
Onderwerpen
,
Categorie
Boeken
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.