Flight Control voor iPhone krijgt multiplayer via Game Center

Flight Control heeft een update gekregen met multiplayer via Game Center. Daarbij heb je ook voicechat tot je beschikking.

flight controlDe game Flight Control heeft een update gekregen, met als belangrijkste vernieuwing de mogelijkheid om multiplayer-games te spelen via Game Center. Flight Control had al wel ondersteuning voor Game Center, maar bood alleen de mogelijkheid om scores en achievements onderling te vergelijken. Een multiplayer-optie zal ook al wel in de game, maar het werkte alleen lokaal. Dat is met versie 1.9.2 nu veranderd: via Game Center kun je een vriend uitnodigen om samen te spelen. Zijn er geen vrienden beschikbaar, dan kan Game Center je ook automatisch koppelen aan een willekeurige speler, ergens ter wereld. Onderling overleggen doe je via de voicechat-functie, die standaard uitgeschakeld staat.

Flight Control heeft nog wat meer kleine extra’s gekregen, zoals een menuknop voor nieuws over ontwikkelaar Firemint. Bij het opstarten van een game krijg je niet langer hulplijnen te zien aan het begin van elk spel, maar alleen bij de eerste 10 toestellen.

Downloaden: Flight Control (€0,79)
Tipgevers: Bas en Treviant via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2010, 11:00
Categorie Games
Onderwerpen flight control, game center, multiplayer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.