SUDOKU van Electronic Arts tijdelijk gratis

Electronic Arts organiseert regelmatig Daily Deals, met gratis games of korting op bekende games. Vandaag is SUDOKU gratis te downloaden, de bekende puzzelgame die normaal 79 cent kost.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

sudoku eaSudoku’s oplossen is misschien over z’n hoogtepunt heen, maar er zijn nog genoeg mensen die het leuk vinden om even een puzzeltje op de lossen. Electronic Arts komt deze mensen tegemoet met de Daily Deal van vandaag. SUDOKU is vandaag gratis te downloaden. De puzzelgame bevat duizenden Sudoku-opdrachten in vijf verschillende moeilijkheidsgraden. Er is rekening gehouden met de touchscreen-interface van de iPhone, zodat je de puzzels makkelijk kunt invullen. Met annotaties kun je aangeven welke cijfers er wel en niet mogelijk zijn in een bepaald vakje.

Ook kun je je stats in de gaten houden, zodat je je Sudoku-vaardigheden gaandeweg kunt verbeteren. Mocht je vastlopen, dan is er een foutenchecker en zijn er celhints, die je weer op weg helpen. SUDOKU van Electronic Arts verscheen in augustus 2008 en kostte toen €3,99. Electronic Arts begon eind vorig jaar met de actie Daily Deals, waarbij ze regelmatig leuke apps weggeven of extra korting geven op bekende games.

SUDOKU (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2012, 15:19
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, sudoku

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.