Sneeuwhoogte voor iPhone toont sneeuw in wintersportgebieden

Sneeuwhoogte Bizztravel is een sneeuwapplicatie van reisorganisatie Bizztravel, waarmee je de sneeuwhoogtes in diverse wintersportgebieden kunt zien.

sneeuwhoogte bizztravelBizztravel heeft een gratis sneeuwhoogte-app voor de iPhone gelanceerd. Het is een van de weinige gratis sneeuwapps voor de iPhone, waarmee je kunt kijken of er in jouw favoriete wintersportgebied voldoende sneeuw is gevallen. De app geeft informatie over Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Per land, skigebied en skidorp kun je de informatie opvragen, in het dal- en berggebied. De app laat ook zien wanneer de laatste sneeuwval was en of de dalafdeling geopend is, dankzij de informatie die afkomstig is van sneeuwhoogte.nl. Daarnaast kun je skikaarten opvragen per bestemming.


sneeuwhoogteBizztravel is een aanbieder van wintersportreizen. Daarom is het niet verrassend dat de app ook last minutes laat zien van skigebieden in de genoemde landen: Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. Deze reizen deel je via Facebook, Twitter en e-mail met vrienden en familie.

Ook gratis: Sneeuw, een app die jodelt wanneer er in jouw favoriete skigebied sneeuw valt. Deze app toont ook het aantal cm sneeuw in de afgelopen 24, 48 en 72 uur. Er zijn ook betaalde alternatieven, zoals de app Winterweer (€0,79) en Sneeuwhoogte 10/11 (€0,79)

Downloaden: Sneeuwhoogte Bizztravel (gratis)

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.