Smart Office 2: Microsoft Office-documenten bewerken op de iPad

Smart Office 2 is momenteel voor half geld verkrijgbaar. Met Smart Office 2 kun je Microsoft Word, Excel en PowerPoint-documenten bekijken en bewerken. Ook PDF wordt ondersteund.

smart-office-2Smart Office 2 is een iPad-applicatie die momenteel voor half geld verkrijgbaar is in de App Store. Met Smart Office 2 kun je Office-documenten bewerken, aanmaken, bekijken en delen. Ook PDF, Google Docs en Dropbox worden ondersteund en je kunt documenten vanuit de app meteen afdrukken op je printer. De documenten kun je laden vanuit Dropbox, maar je kunt ook e-mailbijlagen openen in Smart Office 2. Er is een Visual Explorer bestandsmanager aanwezig om de lijst met documenten te bekijken.

Een andere weergave is hierboven te zien, waarbij je in een coverflow-weergave door documenten in een tijdlijn bladert.

smart-office-wordMet SmartOffice kun je ook sjablonen voor nieuwe documenten maken. De app ondersteunt meerdere lettertypes en -kleuren, uitlijnen, lay-out, invoegen van afbeeldingen en dergelijke. Pas je een formule aan in een spreadsheet, dan worden de berekeningen meteen aangepast. De lijst met functies en de lijst met ondersteunde bestandsformaten is te lang om hier te vermelden; kijk in de omschrijving in de App Store of jouw gewenste functie erbij staat. Ook Nederlands wordt ondersteund, al is de interface van de taal Engels. Smart Office 2 is een alternatief voor Quickoffice (pas overgenomen door Google), Documents To Go en Office2 – kantoorpakketten die allemaal duurder zijn.

Downloaden: Smart Office 2 (tijdelijk €3,99 normaal €7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2012, 17:39
Categorieën Productiviteit, Zakelijk
Onderwerpen kantoor, office

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.