Smart Alarm Pro: Geavanceerde wekker motiveert je om uit bed te komen

Smart Alarm Pro is een wekker die je uit bed probeert te motiveren met een positief citaat wanneer de wekker afgaat.

Smart Alarm ProEerder vandaag kon je lezen over TravAlarm, een wekker die afgaat zodra je een locatie benadert. De tweede die vandaag aan bod komt is Smart Alarm Pro, een veelzijdige wekker met wel een erg bijzondere functie: gaat hij af, dan word je begroet door een motiverende zin om je uit bed te helpen.

Het is een van de twee acties die je kunt instellen wanneer de wekker afgaat. Het is ook mogelijk om een selectie van foto’s over je scherm te laten rollen zodra het alarm afgaat. Beide zijn misschien niet al te functioneel – hoeveel mensen nemen de tijd om foto’s te bewonderen als ze eruit moeten? Maar als jij iemand bent die sneller naast het bed staat als een app je vertelt dat je een leuk en intelligent mens bent, dan kan het nooit kwaad om de functie aan te zetten.

Het statusscherm van je wekker wordt wel nuttig gebruikt. Hier wordt je locatie, de datum en het weer buiten op overzichtelijke wijze getoond. Onderaan bevindt zich ook een link naar Yahoo’s rss-feed, waar je het alledaagse internationale nieuws kunt nalezen als je daar behoefte aan hebt. De aanwezigheid van het weer in je wekker heeft niet alleen een informerende functie: schakel je de app zijn ‘Intelligent Alarm’ in, dan maakt hij jou een half uur eerder wakker wanneer er slecht weer op komst is. Zo kun je proberen tussen de buien door te reizen door wat eerder te vertrekken.

Downloaden: Smart Alarm Pro (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2011, 14:56
Categorie Diensten
Onderwerp wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.