Remote Conductor maakt van je iPad een trackpad

Remote Conductor is een app, waarmee je van je iPad een trackpad voor de Mac maakt. Je kunt bovendien apps starten en tussen vensters op de Mac wisselen.

remote-conductorRemote Conductor is een nieuwe app, waarmee je van je iPad een trackpad voor de Mac maakt. Je kunt via de app ook alle geopende vensters op je Mac zien en ertussen wisselen. Het is zelfs mogelijk om vanaf de iPad applicaties te starten. De applicatie werkt draadloos via Wi-Fi en is zowel staand als liggend te gebruiken, met ondersteuning voor meerdere monitors. De verbinding en het netwerkverkeer is beveiligd met 256 bits AES-encryptie, via een zelf te kiezen netwerkpoort. Remote Conductor maakt automatisch verbinding met de laatst gebruikte computer, maar onthoudt ook welke verbinding er met eerdere computers is geweest.

Als applicatielauncher is Remote Conductor ook heel handig. Je ziet de apps van je Mac georganiseerd op pagina’s, zoals bij de iPad gebruikelijk is. De app vindt automatisch programma’s die op je Mac geïnstalleerd zijn. Voordat je kunt gebruiken moet je de server-app op je Mac installeren. Deze is te vinden op www.remoteconductor.com/server.

Downloaden: Remote Conductor (€7,99)

remote-conductor-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2011, 21:38
Categorieën Diensten, Productiviteit
Onderwerpen ipad, remote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.