QuickOffice Pro voor half geld: Word, Excel en PowerPoint op de iPhone

QuickOffice Pro is de komende dagen met 50% korting te krijgen. Deze app kan Word, Excel en PowerPoint openen en bewerken. Je kunt ook synchroniseren met iCloud, SugerSync, Dropbox en Google Docs.

quickoffice-excelQuickOffice Pro is momenteel voor half geld te krijgen. Met deze app heb je kantoorsoftware op zak: je kunt Word-, Excel- en PowerPoint-documenten openen en bewerken, maar de app ondersteunt ook allerlei andere bestandsformaten. Er is een koppeling gemaakt met MobileMe, Dropbox, Google Docs, Box.net, Huddle en SugarSync, zodat de documenten niet allemaal op je toestel hoeven te staan.

De ontwikkelaar is trots dat je met QuickOffice Pro erg uitgebreide functionaliteit hebt, dat maar bij weinig andere apps mogelijk is. Je kunt niet alleen grafische afbeeldingen aanpassen, maar ook teksten. Het is zelfs mogelijk om je presentatie helemaal op de iPhone te maken. Ondersteuning voor laserpointers is er ook, zodat je kunt aanwijzen wat je bedoelt. De app kost normaal €11,99 en dat is voor een iPhone-app aan de prijzige kant. De komende dagen betaal je maar €5,99.

quickoffice-powerpointOok deze actie heeft met Thanksgiving te maken, het jaarlijkse familiefeest in de Verenigde Staten. De app QuickOffice Pro krijgt regelmatig een update met een lange reeks updates. Zo werd de app recent nog aangepast voor iOS 5 en werden problemen met te grote bestanden opgelost. QuickOffice maakt gebruik van SmartTouch-technologie, een mooie naam om aan te geven dat je onderweg snel kunt bewerken en dat de interface van de app is afgestemd op de iPhone. In de Power Edit Mode kun je supersnel bewerkingen in complete documenten doen. Je kunt de tekst opmaken en voorzien van nummers, paragrafen en achtergronden zonder door ingewikkelde menu’s te bladeren.

Downloaden: QuickOffice Pro (tijdelijk €5,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2011, 22:30
Categorie Productiviteit
Onderwerpen korting, quickoffice

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.