Hitpad 2.0: nieuwsapp voor iPad makkelijker aan te passen

Hitpad is een nieuwslezer voor de iPad, die vandaag in versie 2.0 is verschenen. Hitpad kan nu ook rekening houden met lokaal nieuws uit het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië. Daardoor ligt de focus minder op nieuws uit de VS. Meer Europese landen zitten er helaas niet bij, maar de makers beloven dat ze het […]

hitpad-schermHitpad is een nieuwslezer voor de iPad, die vandaag in versie 2.0 is verschenen. Hitpad kan nu ook rekening houden met lokaal nieuws uit het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië. Daardoor ligt de focus minder op nieuws uit de VS. Meer Europese landen zitten er helaas niet bij, maar de makers beloven dat ze het aantal landen zullen uitbreiden. Hitpad toont het nieuws op een overzichtelijke manier in kolommen, rond onderwerpen als sport en wereldnieuws. In verschillend gekleurde kolommen zie je interessante linkjes (groen), video’s (rood), foto’s (geel) of statusmeldingen van sociale netwerken (blauw).

In versie 2.0 van Hitpad is het gemakkelijker geworden om de app naar eigen wens aan te kleden. Je kunt het lettertype veranderen, de opmaak van de kolommen wijzigen en ook bepaalde kolommen weghalen. Via een navigatiebalk krijg je snel toegang tot alle actuele onderwerpen die spelen op Hitpad. Dankzij integratie met Facebook kun je ook meteen vanuit de app zien wat er op je wall en op je favoriete pagina’s gebeurt. Wil je meer weten over een bepaald onderwerp, dan kun je makkelijk inzoomen op nog meer onderwerpen.

Downloaden: Hitpad (gratis)

hitpad-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2011, 21:22
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.