PumpOne FitnessClass krijgt iPad-update met abonnementen

PumpOne FitnessClass heeft een update gekregen. De app bevat 370 fitnessvideo's die je ook op de Mac en PC kunt bekijken.

fitnessclass pumponePumpOne is een aanbieder van fitness-apps voor de iPhone en iPad. Vandaag kondigen ze aan dat er een nieuwe versie van de iPad-app is verschenen en dat de enorme collectie fitnessvideo’s die ze hebben gemaakt nu ook beschikbaar is op de Mac en PC. PumpOne voert bovendien een nieuw abonnementensysteem in. De dienst bestaat al sinds 2005 en is nu te raadplegen via FitnessBuilder.com. Hierop kun je de fitness-video’s bekijken die ook in de FitnessClass-app voor de iPad te vinden zijn. De video’s zijn in hoge kwaliteit en worden via internet naar je gestreamd.

Wil je toegang tot alle 370 fitnessvideo’s, dan kun je via de nieuw gelanceerde dienst ClassPass een maand- of jaarabonnement afsluiten voor respectievelijk $9,99 en $99,99 via een in-app aankoop. Je kunt ze daarna via de iPad of website bekijken, waarbij rekening is gehouden met het retinascherm van de nieuwe iPad. Een fitness-DVD heb je niet meer nodig. De content van de iPad kun je namelijk via je Apple TV afspelen op een veel groter scherm. Er doen 70 fitnessinstructeurs mee aan de video’s.

Downloaden: FitnessUpdate (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2012, 21:34
Categorie Lifestyle
Onderwerp fitness

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.