New Year’s Live: volg Oud & Nieuw op je iPad

New Year's Live is een universele iPhone- en iPad-app van Earthcam waarmee je oudjaar en nieuwjaar kunt volgen via allerlei webcams.

earth-camOver minder dan een week is het Oud & Nieuw. Een toepasselijke app om het oudjaar mee uit te luiden is New Year’s Live van Earthcam. Dit is een universele app die je laat meekijken met diverse webcams in New York City. Op oudjaarsavond zal de app live beelden uitzenden vanaf Times Square. Je kunt daardoor live het aftellen en het vallen van de befaamde bal meemaken en het vuurwerk volgen.

In de app kun je op nog meer locaties het aftellen meemaken: in Amsterdam, Hamburg, Praag, Sao Paulo, Las Vegas, Montreal, Tokio, New Orleans, Los Angeles en de bekende Beatles-oversteekplaats bij Abbey Road in Londen.

live cam new yearDe camerabeelden zijn voorzien van audio, zodat je het gejoel en het aftellen van de menigte kunt horen. De camera’s zijn voorzien van geotag, zodat je op een interactieve kaart makkelijk kunt zien op welk gedeelte van de wereldbol de nieuwjaarsviering gaande is. Via straatcamera’s krijg je het gevoel dat je er dichtbij bent.

Er zit in de app ook een fotohokjesfunctie, waarmee je jezelf in kostuum kunt laten fotograferen, voor als je je familie en vrienden wilt verrassen met een persoonlijke wens. De foto publiceer je op Facebook en Twitter. De Party Box in de app bevat 8 verschillende geluidseffecten, zoals getoeter, een gong en gejuich, zodat je wat leven in een saai oudjaarsfeest kunt blazen. Na afloop van Oud & Nieuw kun je via de app alles nog eens opnieuw beleven via het archief.

Downloaden: New Year’s Live (€1,79, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 december 2012, 16:14
Categorie Amusement
Onderwerp nieuwjaar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.