Nederlandse iPad-app BirdEye in de App Store verschenen

BirdEye is een Nederlandse Twitter-applicatie waarmee je makkelijk kunt volgen welke foto's je Twitter-vrienden hebben gepubliceerd. Het is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Cirkelsoft.

birdeyeDe eerder besproken iPad-applicatie BirdEye van de Nederlandse ontwikkelaar Cirkelsoft is vanaf nu in de App Store te vinden. Met BirdEye kun je zien welke foto’s je Twitter-vrienden hebben gepubliceerd. In één oogopslag zie je welke interessante foto’s mensen hebben gemaakt, zonder dat je bij elk bericht op een linkje hoeft te klikken. De applicatie is bedoeld voor mensen die visueel zijn ingesteld en het leuk vinden om in één oogopslag een fotocollage te bekijken van wat er speelt. Natuurlijk is het ook mogelijk om bijvoorbeeld in Twitterrific foto’s te bekijken maar de insteek van BirdEye is anders.

De applicatie kost bij de lancering €0,79 en zal morgen omhoog gaan naar €1,59. De ontwikkelaar geeft 5 promocodes weg, die te vinden zijn via ons Twitter-account @iPadNL. Instructies voor het inwisselen van de codes vind je hier: promocodes inwisselen. Je hebt een Amerikaans iTunes-account voor nodig (maar als je een iPad hebt, heb je natuurlijk al zo’n account aangemaakt!).

Downloaden: BirdEye (€0,79).

birdeye ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2010, 14:13
Categorie Uncategorized
Onderwerpen birdeye, geruchten, ipad, lancering, t-mobile, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.