MTV under the thumb pusht nieuwe afleveringen op iPhone

De 'uitzending gemist' van MTV, MTV under the thumb, is voorzien van pushberichten voor je programma's op iPhone.

MTV under the thumb iPhone tv kijkenDe onlangs vernieuwde iPhone-app van RTL XL is niet langer meer de enige applicatie die nieuwe afleveringen van je favoriete televisieprogramma’s pusht. MTV under the thumb is zonet voorzien van een update die hetzelfde doet. Zo krijg je een melding als er een nieuwe aflevering klaar staat van Geordie Shore, Awkward, The Inbetweeners, Teen Mom of andere programma’s. Door de update word je dus actief naar de applicatie getrokken om series te volgen en is het tv-kanaal minder belangrijk geworden.

RTL XL doet vanaf de laatste grote update hetzelfde met programma’s op RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8. In MTV under the thumb word je natuurlijk alleen op de hoogte gehouden van het aanbod van de jongerenzender.

Een andere vernieuwing is dat de applicatie je niet langer vraagt om een locatie voordat je naar een show wil kijken. Die vindt MTV nu zelf door je mobiele netwerk te raadplegen en je de vraag te besparen. Als laatste aspect van de update moeten de stabiliteit en snelheid van de app erop vooruit gegaan zijn.

MTV onder de duim hoofdmenu MTV under the thumb afstandsbediening

On-demand televisie kijken bij MTV is niet gratis. Zonder te betalen zie je alleen de eerste aflevering van een seizoen en je legt 3,59 euro per maand neer om oneindig toegang te krijgen tot de programma’s. Als klant van MTV Mobile heb je daarnaast toegang tot extra video’s.

Downloaden: MTV under the thumb (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2013, 7:30
Categorie Amusement
Onderwerpen mtv, on-demand, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.