Let’s Domino: speel met dominostenen op je iPhone

Een filmpje van een reclamebureau laat zien hoe de interactieve advertenties op de iPad er straks uit komen te zien, als diverse tijdschriften hun materiaal ook op de iPad beschikbaar gaan stellen. De adverteerders lijken ervoor in de rij te staan.

lets dominoLet’s Domino is een applicatie voor mensen die van omvallende dominosteentjes houden. Je hoeft de huiskamer niet vol te zetten met steentjes en je hebt stenen in meerdere kleuren en varianten beschikbaar. Heb je iets moois gemaakt, dan kun je je creatie ook uploaden. Ben je daarentegen lui ingesteld, dan kun je ook kant-en-klare dominospeelvelden downloaden.

Je kunt bruggen en torens bouwen, kogels van een helling af laten rollen en je kunt de achtergrond instellen, bijvoorbeeld een houten vloer of een grasveld. Nadat je alle dominostenen hebt opgesteld is het tijd om ze te laten omvallen. Dit gebeurt op een fysiek zo realistisch mogelijke wijze. Met de accelerometer verander je de camerahoek waarmee je naar het vallende kunstwerk kijkt.

lets dominoLet’s Domino omvat echter meer dan het neerzetten van dominosteentjes. Er zijn 26 achievements te verdienen en je kunt gaandeweg meer stunts en achtergronden unlocken. Bij Let’s Domino heb je geen kans dat de dominosteentjes door een huisgenoot per ongeluk worden omgegooid. En als de constructie uiteindelijk niet blijkt te werken, kun je redelijk snel weer een nieuwe versie opbouwen. Ook heb je een oneindig oppervlak om te bouwen, wat je in werkelijkheid niet hebt. Je kunt ook eindeloos blijven bouwen, zonder dat je huisgenoten gaan klagen. En als je online gaat samenwerken kunnen de constructies nog veel groter worden.

Downloaden: Let’s Domino (€1,59 – introductieprijs, 60% korting op uiteindelijke prijs)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2010, 22:05
Categorie Games
Onderwerpen domino, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.