Koopjesdienst LivingSocial vanaf vandaag ook in Nederland actief

LivingSocial is vanaf vandaag ook in Nederland te gebruiken. De Groupon-concurrent start in drie steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag) en er is een iPad-app waarmee je alle koopjes in groot formaat kunt bekijken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

livingsocial iconDe Groupon-concurrent LivingSocial is vanaf vandaag ook in Nederland te gebruiken. LivingSocial heeft een iPhone- en iPad-app waarmee je dagelijkse koopjes kunt opzoeken. Je krijgt 50 tot 90 procent korting in restaurants, sportscholen, beautysalons en dergelijke. Elke dag is er iets leuks in jouw stad te doen, waarbij je grote korting krijgt. Ben je op reis, dan krijg je ook de plaatselijke deal te zien in de stad waar je op bezoek bent. Groupon is al actief in 37 Nederlandse steden, LivingSocial moet nog een start maken en is voorlopig alleen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag te gebruiken. Er zijn echter plannen om snel uit te breiden naar andere Nederlandse steden. Nederland is het derde Europese land waar LivingSocial actief is, na Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Je krijgt via een push-bericht de nieuwste aanbiedingen voorgeschoteld en kunt meteen aanschaffen vanaf je iPhone of iPad.

Vanuit de app vertel je je vrienden wat je gekocht hebt, via e-mail of Twitter. Zijn er drie vrienden die het item ook kopen, dan hoef jijzelf niets te betalen. Het printen van kortingsbonnetjes is met deze app niet nodig, want je kunt je iPad met de aanbieding gewoon aan de winkelier of horeca-uitbater laten zien.

Downloaden: LivingSocial (gratis, universeel)

livingsocial ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2011, 3:36
Categorie Lifestyle
Onderwerpen blackberry, groupon, korting, scherm, touchscreen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.