World Cup Table Tennis HD: tafeltennissen op de iPad

World Cup Table Tennis HD is een tafeltennisspel voor de iPad. Je kunt spelen in toernooien of in arcade-mode

world cup table tennisSkyworks heeft een game uitgebracht waarmee je in een 3D-omgeving kunt tafeltennissen. Je kunt een compleet wereldkampioenschap met deze app pingpongen, in de Career-modus, waarbij je tegen 20 landen speelt. Daarnaast zijn er de spelvarianten Tournament, Arcade en Multi-player/Head to Head. Je begint onderaan en probeert daarna door te groeien naar de top van de best presterende landen.

Mis je het balletje, dan ben je meteen af. Skyworks bracht eerder al een basketball-game voor de iPad uit, Arcade Hoops Basketball, plus een hele reeks ijshockey-, darts-, bowling- en voetbalgames voor de iPhone. Deze keer hebben ze gekozen voor een gratis app, waarbij je een in-app aankoop moet doen om de volledige functionaliteit te kunnen gebruiken. In de Tournament-mode probeer je de Gold Cup te winnen en in Arcade-mode zijn er onderweg bonussen te verdienen. Head-to-Head houdt in dat je tegen anderen speelt, op hetzelfde iOS-apparaat.
world cup table tennis ipad
Je verdient nieuwe tafeltennisbatjes terwijl je speelt; er zijn daarvan 8 stuks te unlocken, elk met andere eigenschappen qua kracht en spin. Scores kun je kwijt in de algemene topscorelijst, in Game Center of op Facebook.

Downloaden: World Cup Table Tennis HD (gratis, met in-app aankoop)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2011, 12:32
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.