Jurassic Park: The Game 3 voor de iPad 2 uitgekomen

Telltale Games heeft het derde hoofdstuk van Jurassic Park: The Game uitgebracht voor de iPad 2. In deze spelreeks beleef je avonturen op het bekende dinosauruseiland die niet in de originele film te zien waren.

Jurassic Park The Game 3Telltale Games heeft de derde aflevering van Jurassic Park: The Game uitgebracht voor de iPad 2. In deze spelreeks volg je Nima, Gerry en Jess die hun reis door het befaamde dinosauruspark voortzetten. Het spel is alleen te spelen op de iPad 2 en maakt optimaal gebruik van de A5-processor. Ook is het mogelijk om de game met behulp van AirPlay Mirroring op een televisie met een Apple TV te spelen.

Telltale brengt Jurassic Park: The Game uit in verschillende hoofdstukken, waarvan dit de derde is. Je moet daarom ook eerst aflevering 1 en aflevering 2 spelen voordat je weet wat er precies in dit derde deel gaande is. Je bent hierdoor wel aardig wat geld kwijt voor de volledige spelervaring: iedere aflevering kost €5,49.

Jurassic Park: The Game is gebaseerd op gebeurtenissen die in de film niet te zien waren, maar wel tegelijkertijd plaatsvonden. Hierdoor slaagt het spel erin om je in de bekende filmsituatie te plaatsen, zonder je avonturen voor te schotelen die je eigenlijk al kent.

Downloaden: Jurassic Park: The Game 3 (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2012, 17:53
Categorie Games
Onderwerpen game, jurassic park, muziek, webapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.