iOS game-update: Plants vs Zombies 2 komt, Random Heroes, Meeblings en koopjes

Meeblings is een gratis nieuw spelletje voor de iPhone en iPod touch waarin je een groep gekleurde smarties naar een eindpunt loodst. Ook is Plants vs Zombies 2 van Popcap Games vandaag officieel aangekondigd.

GU MA Meeblings iPhone iPod touch headerHet weekeinde doorgekomen met het imponerende actie-avonturenspel Horn voor de iPhone, of de uren weggetikt met het verslavende Puzzle Craft? Als je aflossing zoekt, is de aflossing nabij. Random Heroes is een platformer-met-schietactie van de makers van League of Evil, in Meeblings dartel je met de zwaartekracht en je mag gaan uitkijken naar de opvolger van Plants vs Zombies: Popcap Games heeft deel twee officieel aangekondigd.

Plants vs Zombies 2 komt volgend jaar

GU MA Plants vs Zombies 2 iPhone iPod touchEen van de meest verslavende strategiegames op de iPhone krijgt een vervolg. Plants vs Zombies 2 moet in de lente van volgend jaar uitkomen, waneer de te verdedigen tuinen weer groen en bloemrijk zijn en zich zo kunnen weren tegen de grote invasie van zombies. Ontwikkelaar Popcap Games, dat al een tijdje onder de hoede van gamesuitgever EA valt, heeft de game nog niet officieel voor de iPhone, iPod touch en iPad aangekondigd, maar gezien het succes dat het origineel haalde op de Apple-touchscreens, kan het bijna niet uitblijven dat we ook de opvolger mogen verwelkomen. Wat we inhoudelijk van het spel kunnen verwachten is nog niet bekend, maar ga er maar vanuit dat er nieuwe tuinen, planten en zombies voorhanden zullen zijn. En die slenteren vast niet allemaal zo langzaam als de te wachten tijd tot lente 2013…
In de smaak komen? Hier de downloadlink én de trailer van de nog altijd geweldige voorganger.
Downloaden: Plants vs. Zombies (€2,39)

Meeblings blijven gillen

GU MA Meeblings screenshotTap-happy, beschrijft ontwikkelaar Ninja Kiwi haar laatste game voor de iPhone en iPod touch – en het is te hopen dat je zelf ook wel blij wordt van tappen, want dat doe je veel in Meeblings. In het spel leg je zestig levels af met acht verschillende soorten meeblings, waarvan de meeste oranje volgelingen zijn die je aan de hand van andere meeblings met andere kleuren en andere krachten, moet begeleiden. Er mag er niet eentje doodgaan, dus dat wordt massaal meeblings naar je toe roepen met gele meeblings. Meeblings van je af stoten met blauwe meeblings. Elektriciteit uitschakelen met grijze meeblings. En ga zo maar door. Meeblings is van een stuitende simpliciteit en verkoopt je intelligentie de eerste levels een regelrechte dreun. Het wordt beter gaandeweg de tocht, en dat weerspiegelt in de in-app aankopen die je kan doen. Dat zijn met name herkansingen voor levels die je niet kan halen.
Downloaden: Meeblings (gratis, universele app)

https://www.youtube.com/watch?v=oXd9Ev6KnzA

Trailer van de Dag: Random Heroes

GU MA Random Heroes iPhone iPod touchTwee zwaluwen maken nog geen zomer, weten ze stiekem best bij Ravenous Games. De ontwikkelaar maakte furore met de League of Evil-platformgames, waarin je met een snaarstrakke besturing van muur naar muur sprong en de meest venijnige valstrikken overleefde. Niet voor niets verkregen beide delen ook in Nederland een gemiddelde beoordeling van 4,5 ster, waarbij League of Evil 2 nog meer waarderingen kreeg dan de eerste. Helaas heeft Ravenous de lijn niet doorgezet naar Random Heroes. Met de besturing is nog steeds niks mis, maar de verpakking die de ontwikkelaar deze keer heeft verzonnen, is minder sprankelend. In Random Heroes beschik je over een schietfunctie en om dat naar voren te laten komen, zijn de levels in het spel veel vlakker en is er minder uitdaging op springgebied. De tegenstanders die je voor je kiezen krijgt, voegen helaas ook niet echt diepgang op en zo zijn de dertig levels in het spel, tja, misschien een beetje vlak. De bijzonderheid mist. Ook spaarders worden niet op hun wenken bediend: hoewel er een altijd aardig spaarelement in het spel zit, ervaren spelers de fout dat ze munten kwijtraken. Zo wordt vijftien willekeurige helden en wapens bij elkaar sparen nog een flinke klus. Vooral voer voor Ravenous-fans.
Downloaden: Random Heroes (€0,79, universele app)

De koopjeshoek

Toch maar verder met Horn of Puzzle Craft na deze game-update, of kunnen de beste aanbiedingen van vandaag daar nog iets aan veranderen?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2012, 19:31
Categorie Games
Onderwerpen iculture speelt, plants vs zombies, popcap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.