Gravity Sling Deluxe: dezelfde game, maar zonder In App Purchase

Gravity Sling is vanaf nu verkrijgbaar in een Deluxe-versie. In deze betaalde versie zijn alle 190 levels al meteen aanwezig. De prijs van Gravity Sling Deluxe gaat gaandeweg omhoog van €0,79 naar €2,39.

gravity slingGravity Sling van Riptide hebben we al eens besproken op iPhoneclub. Het was een van de eerste games waarbij je via een In App Purchase extra levels kunt kopen. Voor mensen die liever meteen de hele game kopen is er nu Gravity Sling Deluxe. Die bevat bij aankoop al meteen alle 109 levels en geeft toegang tot de leaderboards en gamecommunity van OpenFeint.

Met deze Deluxe-versie komt ontwikkelaar Riptide ook tegemoet aan mensen die nog op iPhone OS 2.2.1 zitten. In App Purchases zijn namelijk alleen beschikbaar vanaf OS 3.0. Het heeft dus niet zozeer te maken met het feit dat de ontwikkelaar de In App Purchase-optie niet langer ziet zitten. De gratis versie is al meer dan 100.000 keer gedownload. Al eerder liet Riptide weten dat ongeveer 2% van de downloaders de extra levels hebben gekocht.

De prijs van Gravity Sling Deluxe zal geleidelijk omhoog gaan. Voor de eerste 5.000 spelers kost de game €0,79, de volgende 5.000 spelers betalen €1,59 en daarna zul je de normale prijs van €2,39 moeten betalen. De speelwijze van Gravity Sling Deluxe is hetzelfde als de gratis versie: je moet een astronaut proberen om door slingerende bewegingen terug in het ruimteschip te krijgen. Als de gratis versie extra levels en updates krijgt, komen die ook in de Deluxe-versie gratis beschikbaar.

Downloaden: Gravity Sling Deluxe (€0,79 – later duurder)

gravity sling

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2009, 15:03
Categorie Games
Onderwerpen game, in app aankopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.