WriteRoom voor iPhone en iPad tijdelijk gratis

De tekstverwerker WriteRoom is tijdelijk gratis. Met WriteRoom kun je zonder afleiding typen aan teksten die je met Dropbox synchroniseert.

writeroom-iphoneDe tekstverwerker WriteRoom is een aanrader voor mensen die lange teksten op hun iPad willen typen. Had je een oogje op deze minimalistische schrijfapp, maar vond je de prijs van €4,49 nog iets te hoog, dat is dit je kans: de app is voor het eerst sinds augustus 2009 gratis. In WriteRoom kun je zonder afleiding teksten schrijven. Alle bestanden worden gesynchroniseerd met Dropbox, zodat je niets kwijtraakt, ook niet als je iPad na een politie-inval voor onderzoek wordt meegenomen. OK, dat is misschien wat vergezocht, maar na verlies of diefstal van je iPad ben je in ieder geval je belangrijke teksten niet kwijt.

De makers van WriteRoom geven de app gratis weg als goedmakertje, terwijl er wordt gewerkt aan een probleem met hun andere app, PlainText. WriteRoom kan aantallen woorden tellen, ondersteunt extra toetsen op iPad-toetsenborden, kan bestanden doorzoeken, heeft ondersteuning voor TextExpander en bevat nog veel meer functies, zoals printen en e-mailen van bestanden of het instellen van een wachtwoord om te voorkomen dat anderen door je teksten kunnen neuzen. WriteRoom werkt alleen met platte tekstbestanden, dus niet met Word- of Pages-bestanden. Wel kun je meerdere achtergrondkleuren, tekstkleuren en lettertypes instellen.

Downloaden: WriteRoom (tijdelijk gratis, normaal €4,49, universeel, iOS 4.3+)

writeroom-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2013, 18:48
Categorieën Games, Productiviteit
Onderwerp tekstverwerker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.