FireCore brengt Infuse 2 video-app met nieuw design uit

Infuse 2.0 voor iPhone en iPad is compleet vernieuwd. De app is nu gratis met een in-app aankoop en is vanaf de grond opnieuw ontworpen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

infuse-2-iphone-1FireCore heeft vanavond Infuse 2 voor iPhone en iPad uitgebracht. FireCore is vooral bekend van de Apple TV-software aTV Flash, maar maakt ook deze iOS-app. Afgelopen voorjaar verscheen Infuse voor het eerst en nu is er de eerste grote update. Versie 2 is compleet vernieuwd, met een nieuwe uiterlijk en een nieuwe prijsstelling van €4,49 voor de Pro-versie. In plaats van vooraf €4,49 betalen kun je de app nu gratis installeren en pas later besluiten of je de Pro-functies wilt. Die kun je via een in-app aankoop aanschaffen. Je krijgt ermee toegang tot extra functies, zoals ondersteuning van meer mediaformaten, streaming video’s vanaf andere apparaten en verbeterde ondersteuning voor AirPlay.

Update: Bijna een jaar later is Infuse 3 voor iPhone en iPad uitgekomen. We bespreken Infuse 3 in een review.

infuse-2-iphone-2Ook speelt de Pro-versie 1080p-video’s soepeler af en is er een geïntegreerde Dolby Digital Plus-surround sound. Voor fanatieke filmkijkers klinkt dat als een no-brainer, een aankoop waar je nauwelijks over hoeft na te denken: dit is wat je wilt hebben. Gebruikers van Infuse 1 hoeven gelukkig niet opnieuw te betalen: zij krijgen gratis toegang tot de Pro-functionaliteit.

De app is met Infuse 2 van de grond af opnieuw opgebouwd, zowel aan de voor- als achterkant. Je kunt op meerdere manieren video’s binnenhalen in de app, bijvoorbeeld via iTunes-bestandsdeling, FTP, de browser of andere apps. Gedeelde netwerkschijven kan Infuse ook aan.

Downloaden: Infuse 2 (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2014, 19:44
Categorie Amusement
Onderwerpen firecore, infuse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.