FC De Kampioenen krijgt officiële iPhone-app van VRT

De langlopende Belgische serie F.C. De Kampioenen is nu op de iPhone, iPod touch en iPad te bekijken. Je kan een aflevering met extra's kopen voor 1,59 euro of een heel seizoen downloaden of streamen voor 14,99 euro.

FC De Kampioenen iPhone iPod touch iPadDe Vlaamse Publieke Omroep VRT en de zender één hebben gezamenlijk een officiële applicatie over FC De Kampioenen uitgebracht. In de app kan je alle afleveringen van van de voetbalserie streamen of downloaden op de iPhone. De eerste uitzending van de 21 jaar meegaande serie kan je gratis downloaden. Daarna betaal je 1,59 euro per aflevering of 14,99 voor een heel seizoen. Er zijn tot dusver 7 seizoenen met elk 13 afleveringen voorhanden.

FC De Kampioenen screenshot VRTFC De Kampioenen terugkijken op je telefoon is niet bepaald een goedkope bezigheid. Er zijn in totaal namelijk 21 seizoenen van FC De Kampioenen die binnenkort in de applicatie zullen worden gezet. Omdat het een universele app is, kan je de afleveringen ook bekijken op de iPad als je aldaar de aankopen ophaalt. Elke aflevering wordt geleverd met een paar extraatjes, zoals beschrijvingen en weetjes over de uitzending.

Daarnaast kan je ook gratis extra’s bekijken in de app, zoals een kijkje achter de schermen bij een tentoonstelling over de serie. Een terugblik op de swingende meidengroep The Championettes, de laatste lachopname van de allerlaatste aflevering en een exclusieve hommage aan 21 jaar F.C. De Kampioenen.

Downloaden: F.C. De Kampioenen (gratis, universele app)

Dank aan Victor Wouters voor de tip

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2012, 14:19
Categorieën Amusement, Belgische apps
Onderwerpen voetbal, vrt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.