F.C. De Kampioenen krijgt officiële iPad-app

De voetbalkomediaserie F.C. De Kampioenen is als app uitgekomen op de iPad. In de applicatie kan je alle afleveringen van de populaire serie terugkijken en downloaden voor 1,59 euro per stuk.

FC De Kampioenen iPhone iPod touch iPadDe Openbare Radio- en Televisieomroep in Vlaanderen, de VRT, heeft een officiële iPad-app uitgebracht omtrent ‘de populairste televisieserie die Vlaanderen ooit gekend heeft’. F.C. De Kampioenen is een applicatie waarin je alle afleveringen van de serie kan streamen en kan downloaden. Als je een uitzending downloadt, is de kwaliteit hoger en kan je hem offline terugkijken. Bovendien krijg je bij elke aflevering een beschrijving, extra’s en weetjes.

Er zijn in totaal 21 seizoenen gemaakt in de 21 jaar dat F.C. FC De Kampioenen gratis eerste afleveringDe Kampioenen werd uitgezonden. Op moment van schrijven zijn alleen de eerste zeven seizoenen te downloaden of te bekijken in de app. De allereerste aflevering krijg je gratis, daarna kost een losse aflevering 1,59 euro. Je kan ook een heel seizoen in een keer kopen. Dan ben je 14,99 euro kwijt. Als je ook gebruik maakt van een iPhone of iPod touch, kan je daar kosteloos dat gekochte afleveringen ook op kijken of downloaden. Dat kan met de functie ‘aankopen ophalen’.

Je kan naast de afleveringen ook gratis extra’s bekijken in de app, zoals een kijkje achter de schermen bij een tentoonstelling over de serie, een terugblik op de swingende meidengroep The Championettes, de laatste lachopname van de allerlaatste aflevering en een exclusieve hommage aan 21 jaar F.C. De Kampioenen.

Downloaden: F.C. De Kampioenen (gratis, ook geschikt voor iPhone)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2012, 14:14
Categorieën Amusement, Belgische apps
Onderwerpen voetbal, vrt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.