Euro 2012 Soccer Stats Zone: analyseer de EK-wedstrijden op je iPhone

Euro 2012 Soccer Stats Zone geeft je de benodigde info om EK-wedstrijden te analyseren. Je ziet bij elke wedstrijd de acties per speler en

arjen robben nederland denemarkenNaast alle geweldige EK-apps die we besproken hebben zijn er altijd nog losse apps te vinden die best de moeite waard zijn. Zoals de app Euro 2012 Soccer Stats Zone van FourFourTwo & Opta. Deze app laat van alle gespeelde wedstrijden de live-statistieken zien. Het gaat daarbij om alle passes, tackles, schoten op het doel en assists. Je ziet welke speler een bepaald deel van het veld heeft gedomineerd en kunt zien hoe een wedstrijd omslaat na een belangrijke gebeurtenis, zoals een buitenspel, penalty of doelpunt. Na afloop van de wedstrijd kun je nog doorgaan met analyseren, want ook de reeds gespeelde wedstrijden zijn aanwezig in de app.

De informatie die deze app levert is behoorlijk gedetailleerd. Dezelfde organisatie brengt ook een Football Stats Zone uit voor de Engelse League en de Champions League (beide €1,59) maar de EK-versie van de app is gratis. Je kunt je analyses delen met anderen via Twitter en Facebook en daarbij je standpunt onderbouwen met een overtuigend schema. Ook e-mail en sms worden ondersteund. Verder kun je aan de hand van de gegevens je eigen dreamteam opstellen. Erg handige app voor de analisten die thuis op de bank zitten.

Downloaden: Euro 2012 Soccer Stats Zone (gratis)

Zie ook onze round-up met tientallen apps voor het EK Voetbal 2012.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2012, 21:43
Categorie Sport
Onderwerpen ek 2012, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.