eBay iPhone-app sneller in gebruik na update

De iPhone-app van eBay heeft een update gekregen, waardoor hij voortaan sneller en makkelijker in gebruik is. Je kunt voortaan ook zoektermen intypen in landschapsmodus en zoeken naar compatibele auto-onderdelen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

eBay iconWinkelsite eBay heeft een update uitgebracht voor zijn iPhone-app. Hierdoor kun je voortaan in minder stappen een bod plaatsen en is ook het verkoopproces vergemakkelijkt. Dit zorgt ervoor dat je een stuk sneller dingen in de app gedaan krijgt. Je kunt voortaan in landschapsmodus in de app zoektermen intypen en zoeken naar auto-onderdelen die goed aansluiten op je huidige onderdelen.

eBay iPhone bidVerder zijn er een paar kleine wijzigingen te vinden in de eBay-update. Zo kun je voortaan zoeken op de My eBay-pagina en verkopers toevoegen aan of verwijderen uit je favorietenlijst. Je kunt feedback over verkopers ook filteren om een beter idee te krijgen over degene bij wie je iets aanschaft. De app is over het algemeen ook stabieler en sneller dan voorheen.

Hoewel de Ebay-app al een tijdje voor de iPhone verkrijgbaar is, werd hij eerder dit jaar pas echt nuttig. Tot in maart was het namelijk niet mogelijk om vanuit de app te betalen. Wilde je een bestelling afrekenen, dan moest je hiervoor achter een computer kruipen. Sinds de vorige update (2.5) wordt je door de app naar Paypal doorgestuurd, vanaf waar je kunt afrekenen.

Downloaden: eBay (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:22
Categorie Lifestyle
Onderwerp ebay

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.