eBay 3.2 op iPhone: delen naar Pinterest, persoonlijke nieuwsfeed

eBay voor de iPhone laat je nu een nieuwsfeed met eigen favoriete zoekopdrachten benaderen vanaf de intropagina. Ook zijn er meer deelopties.

eBay iOS 7 iPhone-appVeilingsite en online verkoopsite eBay heeft haar iPhone-app bijgewerkt naar versie 3.2. De grootste nieuwe mogelijkheid om bestellingen direct bij de verkoper op te halen geldt alleen voor de Verenigde Staten en Groot-Brittannië, maar dat is niet het enige wat er is veranderd. Het is vanaf nu mogelijk de nieuwsfeed met voor jou interessante items meteen vanaf het introscherm te benaderen. Daarvoor moet je wel ingelogd zijn in de app.

Als je nog geen interesses hebt aangemaakt in de app, kan je dat doodeenvoudig doen op de pagina die je vanaf het introscherm benadert. Met de blauwe knop Interesses toevoegen zie je een overzicht van je laatste zoekopdrachten en met de knop Volgen erachter voeg je de resultaten van een zoekterm meteen toe aan je feed.

eBay iOS 7 uiterlijk iPhoneMet de Volgen-knop naast de zoekopdracht lijkt eBay een beetje op Pinterest en dat vergelijk komt in de update naar versie 3.2 van eBay voor de iPhone niet uit de lucht vallen. Het is vanaf nu mogelijk om aanbiedingen of te koop staande items direct te delen naar Pinterest. Dat is vermoedelijk slecht nieuws voor dat sociale netwerk dat zich positioneert als ‘prikbord voor alles wat je leuk vindt’. De deelfunctie in eBay zet de deur wagenwijd open naar meer commercieel getinte foto’s en berichten op Pinterest. Ook kan je aanbiedingen vanaf eBay nu delen via Apple’s AirDrop.

Verder is nieuw dat je nu door foto’s heen kan vegen op de advertentiepagina. De terug-knop is groter geworden in de app en ook noemt eBay de opgeslagen zoekopdrachten verbeterd. Voor de verkoper op eBay is het opzetten van een advertentie gestroomlijnd, zodat dat in minder drukken mogelijk is.

Downloaden: eBay (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2013, 20:59
Categorie Lifestyle
Onderwerpen ebay, pinterest, veiling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.