EasyJet iPhone-app voortaan Nederlandstalig

De EasyJet-app voor de iPhone heeft een update gekregen en is nu Nederlandstalig. De app bevat ook een nieuwe Hotel-optie en offline-modus.

easyjet iphone appVlieg je regelmatig met EasyJet, dan is de iPhone-app van deze luchtvaartmaatschappij een update waard. De nieuwste versie 1.3 is namelijk Nederlandstalig geworden. Via de app kun je vluchten zoeken, boeken en beheren. Onderweg bekijk je je reisinformatie, voegt extra bagage of sportuitrusting toe of voegt Speedy Boarding toe. Dit is mogelijk tot 2 uur vóór het inchecken, meteen vanuit de app. De EasyJet-app viel bij de Nederlandse gebruikers al behoorlijk in de smaak: ze gaven een gemiddelde waardering van 4,5 sterren (47 beoordelingen).

Bij het boeken van EasyJet vluchten is rekening gehouden met zoveel mogelijk gebruiksgemak en snelheid. Paspoortgegevens invullen, een vlucht wijzigen of kijken hoe je een vertraging kunt oplossen, kan allemaal vanuit de app.

easyjet vlucht iphoneJe kunt ook in de app zien of er vertraging is of hoe laat je een vriend of zakenrelatie moet ophalen van de luchthaven. Heb je een vlucht geboekt, dan kun je vanuit de app alle gegevens e-mailen of sms’en naar vrienden. Koppelingen met Facebook, Twitter en Google+ zijn er ook. Ben je vaak te laat op Schiphol, dan kun je in de app ook een melding instellen, zodat je ruim vóór vertrek wordt gewaarschuwd.

In deze vernieuwde app vind je de nieuwe offline-modus, zodat je je vluchtgegevens ook kunt raadplegen als er geen internetverbinding is of als je telefoon in vliegtuigmodus staat. Met de nieuw toegevoegde optie ‘Hotels’ kun je meteen zien welke hotels EasyJet aanbeveelt op de plek van bestemming. Dit gebeurt via een samenwerking met Booking.com.

In de toekomst wordt het zelfs mogelijk om via de app in te checken en de instapkaart te ontvangen. Maar dat blijft nog even bewaard voor een volgende update.

Downloaden: EasyJet (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2012, 20:13
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerp vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.