EA FIFA 11 iPhone-voetbalsimulatie nu te downloaden

FIFA 11 van EA Sports is vannacht in de App Store verschenen. Deze voetbalsimulatie bevat meer dan 500 voetbalteams en ziet er realistisch uit.

fifa 11Begin deze week kwam Real Football 2011 van Gameloft beschikbaar in de App Store. Vannacht kwam er opnieuw een belangrijke voetbaltitel bij: FIFA 11 van EA Sports. FIFA 11 is een voetbalsimulatie, waarbij alles zo realistisch mogelijk is weergegeven.


Je krijgt live-commentaar te horen tijdens het spelen. Vergeleken met de eerdere versie heeft FIFA 11 een verbeterde bediening en betere graphics gekregen. Ook is het aantal teams en spelers verder uitgebreid. EA spreekt van meer dan 500 teams in 50 authentieke stadions.

fifa 11 iphone

Wat de bediening betreft is rekening gehouden met nieuwe en ervaren spelers. Je kunt bijvoorbeeld een swipe met je vinger over een speler maken, om te zorgen dat deze speler gaat rennen en een aanval begint. De spelers zijn 360 graden te bewegen. FIFA 11 bevat natuurlijk meerdere spelvarianten, zoals de Season Mode en Tournament Mode om een heel seizoen of toernooi te spelen. Of de optie Quick Match, voor een snel spelletje tussendoor.

FIFA 11 is met €3,99 goedkoper dan concurrent Real Football 2011 (€5,49). Die heeft ook aanpassingen voor het Retina Display gekregen, maar heeft slechts 350 teams in vergelijking met de 500+ van FIFA 11.

Downloaden: EA FIFA 11 (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

39 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.