Angry Birds krijgt 15 nieuwe levels en Game Center

Angry Birds heeft een update gekregen met 15 nieuwe levels en een koppeling met Game Center. Daar zijn 43 achievements te halen.

angry birdsEen van de meest verslavende games voor de iPhone heeft een update gekregen: Angry Birds. De game heeft 15 nieuwe levels en een koppeling met Game Center. Via Game Center zijn er 43 achievements te halen en er is zelfs voor elke episode en elke wereld een leaderboard te vinden. In totaal zijn er 540 punten te winnen en 16 leaderboards waarin je de de top moet zien te bereiken.


Ook zijn er aanpassingen gedaan voor het Retina Display van de iPhone 4. Kleine verbeteringen zijn beter geheugenbeheer en een nieuw soundboard voor gouden eieren. Heb je Angry Birds al geïnstalleerd dan kun je (uiteraard) gratis updaten, zoals bij elke iPhone-app. Nieuwe spelers betalen €0,79 en dat is voor deze uitgebreide game een koopje.

We kunnen ons bijna niet voorstellen dat je Angry Birds niet kent, maar mocht dat toch het geval zijn: in deze game moet je met een katapult vogels wegschieten, zodat de groene varkentjes in het speelveld worden vernietigd. Elke vogel heeft een eigen specialiteit en je moet in zo min mogelijk beurten zoveel mogelijk schade aanrichten.

Downloaden: Angry Birds (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 september 2010 om 16:16
Onderwerpen
,
Categorie
Games
34 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.