E-rijden geüpdatet: zien of snelladers beschikbaar zijn

De Essent E-rijden app waarmee iPhone-bezitters een oplaadpunt voor hun elektrische auto kunnen zoeken in Nederland, is geüpdatet en laat nu ook zien of de snelladers beschikbaar zijn of niet.

Essent E-Rijden iPhone app oplaadpunten elektrische auto'sDe applicatie van energieleverancier Essent, waarmee je kan bekijken waar je in Nederland terecht kan voor oplaadpunten van je elektrische auto, heeft een handige update gekregen. Daarmee kan je voortaan ook zien of de snelladers bezet zijn, in navolging van de oplaadpunten waar je langer aan gekoppeld moet zijn om elektrisch verder te kunnen rijden. Tegelijk heeft de app een nieuw pictogram gekregen waarmee het duidelijk is geworden waar de app voor staat.

Als je zoekt op een oplaadpunt in de buurt, zie je aan de kleur van de tekst van een resultaat, of een punt beschikbaar is. Tot voor kort stond bij snelladers nog louter de melding dan de beschikbaarheid onbekend was. Dat is nu niet langer het geval.

De Essent E-rijden app laat aan iedereen de oplaadpunten in Nederland zien, maar biedt extra’s aan gebruikers van een Essent laadpas. Daarmee kan je op afstand met de app zien in hoeverre de auto al is geladen. Ook kan je het laden eenvoudig starten en stoppen met de app.

Downloaden: E-rijden (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2012, 8:29
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen auto, essent, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.