Marvel vs. Capcom 2 voor de iPhone, iPod touch en iPad verschenen

Het bekende vechtspel Marvel vs. Capcom 2 is voor de iPhone, iPod touch en iPad uitgekomen. Deze bekende culttitel maakte naam voor zichzelf in de arcadehallen en verscheen sindsdien op verschillende platformen.

Marvel vs. Capcom 2Het bekende vechtspel Marvel vs. Capcom 2 is vanaf vandaag ook voor de iPhone, iPod touch en iPad verkrijgbaar. Spelers nemen het hierin op tegen verschillende personages uit spellen van Capcom en stripboeken van Marvel, met een team van drie zelfgekozen vechters. Het spel leunt op precieze knopdrukken om combo’s aan elkaar te rijgen, iets dat in de iOS-versie makkelijker wordt gemaakt met de ‘Flick Button’.

Marvel vs. Capcom 2 laat je met in totaal 56 personages het tegen computergestuurde tegenstanders opnemen. Tussen de vechters vind je onder andere Captain America, Iron Man, Spider-Man en verschillende personages uit games zoals Street Fighter, Mega Man en Resident Evil. Je kunt via Bluetooth-multiplayer ook strijden tegen één van je vrienden.

Marvel vs. Capcom 2De game verscheen in 2000 voor het eerst in verschillende arcadehallen, waarna hij ook werd uitgebracht voor de Dreamcast. De game werd de afgelopen jaren voor verschillende platformen uitgebracht, waaronder de Xbox 360 en Playstation 3 in 2009. Voor deze consoles is inmiddels ook een direct vervolg te koop.

Een speciale knop moet het in Marvel vs. Capcom 2 een stuk makkelijker maken om lastige aanvallen uit te voeren. Door een bepaalde kant over deze knop heen te vegen ontketen je speciale aanvallen, iets dat je normaal alleen kunt doen door verschillende richtingstoetsen in te drukken in combinatie met een aanvalsknop. Op deze manier hoopt Capcom het spel beter speelbaar te maken op een touchscreen.

Marvel vs. Capcom 2Er is een reden waarom Capcom uitgerekend Marvel vs. Capcom 2 uitbrengt voor iOS: The Avengers gaat vandaag wereldwijd in premiere, een film waarin Marvel-personages zoals Iron Man, The Hulk en Captain America de handen ineen slaan. Dit is gelijk ook reden voor Capcom om het spel aan te bieden voor de introductieprijs van €2,39. Na 6 mei zal de prijs worden verhoogd naar €3,99.

Marvel vs. Capcom 2 is te spelen op de iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch vierde generatie, iPad 2 en de derde generatie iPad. Je hebt voor de game minstens iOS 5 nodig. De app is universeel, wat betekent dat hij naast je iPhone ook op de iPad te installeren is.

Downloaden: Marvel vs. Capcom 2 (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2012, 9:39
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.