Droomboek: dromen voor Nederland en koning Willem-Alexander ook op iPhone

Droomboek voor iPhone en iPad is de bundel van dromen voor Nederland die voor koning Willem-Alexander door Nederland zijn opgevoerd.

Droomboek voor de koning iOSHet was makkelijk om te vergeten met alle commotie om het Koningslied, maar bij de aanstelling van Willem-Alexander als onze koning werden ‘we’ ook gevraagd om onze dromen voor Nederland uit te spreken. Die zijn gebundeld in het Droomboek dat nu voor de iPhone en iPad is uitgekomen. Je veegt door allerlei wensen en tekeningen heen in verschillende categorieën: Groen, Elke Dag, Samen, Lach, Wereld, Beweging, Kunst en Kansen.

Droomboek gedraagt zich daadwerkelijk als een boekje op de iPhone en iPad. Op de derde pagina – een beetje ironisch is het wel – krijg je een uitleg hoe je hem bedient. Je veegt horizontaal door de verschillende categorieën heen en veegt naar onderen om de volgende droom te lezen. Het zijn vooral kleine verhalen en tekeningen, altijd met een geboortejaar eronder van de bron. Tekeningen kan je inzoomen om ze beter te bekijken of de tekstballonnen te lezen. Op de iPad is de behoefte daartoe niet zo groot, maar op de iPhone is het handig.

Droomboek iPhone iPad Droomboek voorbeeld windenergie

De applicatie die op de ontwikkelaarsnaam Nieuw Amsterdam staat, bedient soepel en werkt snel. Hij is ook op een mobiele internetverbinding te downloaden met zijn beperkte grootte van maar 22,5 MB groot. Of de wensen en tekeningen ook jouw dromen voor Nederland zijn, kan je maar op één manier achterhalen.

Downloaden: Droomboek (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2013, 12:56
Categorieën Boeken, Nederlandse apps
Onderwerp boeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.