Draadloos je muziek kopiëren naar de iPhone met BoxyTunes

Met BoxyTunes kun je draadloos muziek kopiëren van de pc naar je iPhone aan de hand van online dienst Dropbox. Je moet de muziek nog wel even downloaden op de iPhone en er zijn weinig mogelijkheden.

BoxyTunes voor iPhone en iPod touchMet de iPhone-app BoxyTunes kun je draadloos muziek kopiëren naar je iPhone of iPod touch. De applicatie verwerkt liedjes die je vanaf een computer of ander apparaat uploadt naar je Dropbox-account tot een playlist die je kan afspelen. Ook als je de app op de achtergrond draait, speelt de muziek door. Je moet de nummers wel eerst even downloaden op de iPhone zelf. Maar de mogelijkheden vallen volgens ons een beetje tegen.

In de gratis versie van BoxyTunes kun je helaas niet zoveel met de muziek die je importeert. Na het downloaden komen ze in een overzicht te staan en als je een nummer aanklikt, begint het logischerwijs te spelen. Met navigatieknoppen onderin kun je pauzeren, een nummer terug en een nummer vooruit gaan. Ook is er een knop voor repeat, dan wel random, dan wel gewoon van boven naar onder afspelen. Maar de geïmporteerde muziek kun je niet ordenen in verschillende playlisten, op artiest of op genre. Je speelt de nummers op volgorde van downloaden af, tenzij je die volgorde zelf één voor één verandert.

In de betaalde versie van BoxyTunes, die 1,59 euro kost, heb je meer functies. Nummers worden nu weergegeven met covers en artiestinformatie. Ook wordt AirPlay ondersteund zodat je draadloos kan uitzenden naar andere Apple-apparaten. Een ‘quick rewind’-knop spoelt meteen dertig seconden terug in een nummer en door verticaal en horizontaal over het scherm te tekenen kun je het nummer doorspoelen of de snelheid daarvan veranderen. Nog steeds is er geen optie om eigen playlists aan te maken in BoxyTunes.

Downloaden: BoxyTunes (€1,59)
Downloaden: Boxy Tunes Freee (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2011, 7:45
Categorie Muziek
Onderwerpen cloud, dropbox, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.